Rusia își sfătuiește cetățenii să nu călătorească în Italia, Iran și Coreea de Sud

Rusia își sfătuiește cetățenii să nu călătorească în Italia, Iran și Coreea de Sud
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2020

Rusia și-a sfătuit marți cetățenii să nu călătorească către Italia, Iran și Coreea de Sud din cauza răspândirii epidemiei cu noul coronavirus în aceste țări, scrie AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Autoritățile recomandă oamenilor să nu călătorească "până la stabilizarea situației", potrivit unui mesaj publicat pe site-ul agenției sanitare, scrie News.ro.

ANALIZĂ PROFIT TV Marți a fost un fel de copy-paste la ziua de luni CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Marți a fost un fel de copy-paste la ziua de luni

Rusia a luat deja măsuri drastice pentru a împiedica propagarea noului coronavirus din China: a interzis accesul pe teritoriul său al persoanelor care vin din China, a închis aproape 4.250 de kilometri la frontierele comune, a tăiat legăturile feroviare de pasageri și a restrâns numărul zborurilor către orașele chineze.               

Autoritățile recomandă rușilor încă de la sfârșitul lunii ianuarie să nu meargă în China.

Duminică, opt dintre compatrioții ruși au fost repatriați, trei dintre aceștia având simptomele noului coronavirus. Ei s-au aflat pe nava Diamond Princess care a fost plasată în carantină în portul japonez Yokohama din cauza epidemiei de Covid-19.

Înaintea repatrierii, Rusia nu avea niciun bolnav de coronavirus pe teritoriul său după externarea din spital a doi pacienți infectați, cetățeni chinezi.

Noul coronavirus și-a făcut apariția marți în alte patru țări: Austria, Elveția, Croația, Algeria.               

În total, 2.715 de persoane au murit în China din cauza îmbolnăvirii cu coronavirus.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
coronavirus