Secretarul general al ONU se duce la Moscova să îl convingă pe Putin

Secretarul general al ONU se duce la Moscova să îl convingă pe Putin
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2022

Secretarul general al Națiunilor Unite, Antonio Guterres, urmează să se întâlnească, marți, la Moscova, cu președintele rus Vladimir Putin, a anunțat Kremlinul, potrivit BBC. Guterres le-a trimis scrisori separate lui Vladimir Putin, și omologului său ucrainean, Volodimir Zelenski, marți, prin care le-a cerut să îi accepte vizita pentru a discuta despre măsurile menite să aducă pacea după invazia Rusiei în Ucraina, potrivit Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Secretarul general al ONU va avea, de asemenea, o întâlnire de lucru și un prânz cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, arată news.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

Purtătorul de cuvânt al ONU, Stephane Dujarric, a declarat că au fost înmânate scrisori separate misiunilor permanente ale Rusiei și Ucrainei, marți după-amiază, prin care președintelui rus Vladimir i se cere să îl primească pe Guterres la Moscova, iar președintelui Zelenski să îl primească pe șeful ONU la Kiev.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare

”Secretarul general a spus, în acest moment de mare pericol, că ar dori să discute măsuri urgente în vederea instaurării păcii în Ucraina și despre viitorul multilateralismului bazat pe Carta Națiunilor Unite și pe dreptul internațional”, a mai precizat Dujarric.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina