Ambasada Rusiei la București numește invazia din Ucraina„cea mai politicoasă operațiune militară specială”

Ambasada Rusiei la București numește invazia din Ucraina„cea mai politicoasă operațiune militară specială”
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2022

Războiul din Ucraina este prezentat ca „cea mai politicoasă operațiune militară specială”, într-un text postat pe site-ul Ambasadei Federației Ruse la București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În războiul din Ucraina au murit însă cel puțin 2.000 de civili, potrivit unui bilanț ONU, care precizează totuși că numărul real al victimelor este mult mai mare.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

„Cu ajutorul celei mai „politicoase” operațiuni militare speciale, Rusia urmărește obiectivul de a pune capăt genocidului de 8 ani al populației din Donbass efectuat de către regimul criminal de la Kiev. Această muncă grea, care nu întotdeauna se bucură de recunoștință, va fi dusă la capăt, iar după victoria în acest război, adevărata pace va predomina în urma urmelor în țara ucraineană”, potrivit unui text intitulat „Despre război și pace în Ucraina” postat pe site-ul Ambasadei Federației Ruse la București, transmite news.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina