Rusia spune că a trimis Ucrainei o ofertă de pace

Rusia spune că a trimis Ucrainei o ofertă de pace
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2022

Rusia a predat Ucrainei un proiect de pace, a anunțat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agențiile ruse de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„În prezent, proiectul nostru de document care include formulări absolut clar elaborate a fost înmânat părții ucrainene. Mingea este în curtea lor, așteptăm un răspuns”, a declarat Peskov, potrivit Interfax.

Moment istoric: Dacia a produs 10 milioane de autovehicule CITEȘTE ȘI Moment istoric: Dacia a produs 10 milioane de autovehicule

Agenția TASS scrie că purtătorul de cuvânt al Kremlinului a afirmat că momentul primirii unui răspuns depinde de partea ucraineană și că Moscova nu a stabilit un termen-limită pentru acesta, scrie Hotnews.ro.

„Am spus în repetate rânduri că dinamica activității părții ucrainene lasă de dorit, așa că ucrainenii nu manifestă prea multă înclinație să intensifice procesul de negociere”, a afirmat Dmitri Peskov.

Acesta nu a făcut precizări legate de condițiile cerute de Rusia pentru încheierea conflictului sau dacă acestea s-au schimbat.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina
razboi