Turcia amendează Facebook

Turcia amendează Facebook
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2019

Rețeaua de socializare Facebook a fost amendată cu 1,6 milioane de lire turcești (282.000 dolari) în Turcia, pentru încălcarea reglementărilor privind protecția datelor, care a afectat aproape 300.000 de utilizatori, a anunțat joi Autoritatea pentru Protecția Datelor Personale (KVKK), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform autorităților de la Ankara, au fost încălcate reglementările privind protecția datelor în cazul unor informații personale ce vizează 280.959 de utilizatori turci, inclusiv numele, datele de naștere, domiciliul, istoricul căutărilor și alte date. Autoritatea pentru Protecția Datelor Personale nu a precizat ce s-a întâmplat cu detaliile personale ale utilizatorilor afectați, scrie Agerpres.

Microsoft anunță Windows 10X CITEȘTE ȘI Microsoft anunță Windows 10X

KVKK a explicat că a început verificarea posibilei încălcări a reglementărilor privind protecția datelor după ce Facebook nu a informat în legătură cu erorile înregistrate de unele din aplicațiile sale.

viewscnt
Afla mai multe despre
turcia
facebook