FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface

FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 oct 2019

Alături de un laptop și trei tablete, brandul pentru dispozitive mobile al gigantului american include acum un smartphone cu două ecrane și o pereche de căști wireless.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Surface Duo, smartphone-ul cu două ecrane bazat pe Android, și Windows 10X, noul sistem de operare pentru dispozitive cu ecran pliabil și cu două ecrane, au fost vedetele evenimentului Surface, însă nu și singurele noutăți hardware ale celor de la Microsoft.

VIDEO Microsoft revine pe piața telefoanelor mobile cu un smartphone pliabil CITEȘTE ȘI VIDEO Microsoft revine pe piața telefoanelor mobile cu un smartphone pliabil

Compania americană a lansat Surface Laptop 3, un laptop care fi disponibil în două variante: cu ecran de 15 inch și platformă AMD respectiv cu ecran de 13,5 inch și chipset Intel. Acestea vor fi disponibile din 22 octombrie, cu prețuri care încep de la 999 dolari.

FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface

Surface Pro 7, noua tabletă cu ecran de 12,3 inch, se remarcă prin trecerea la USB-C, folosirea procesoarelor Intel din a zecea generație și o autonomie (pe hârtie) de 10 ore. Prețurile pentru Pro 7, care va intra pe piață tot pe 22 octombrie, vor începe de la 749 dolari.

FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface

Serie Surface Pro va include și un model nou, Surface Pro X, care are un ecran de 13 inch și se bazează pe un chipset mobil personalizat de Qualcomm și numit SQ1. Pro X va costa de la 999 dolari și va fi disponibilă din 5 noiembrie.

FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface

Surface Neo este prima tabletă cu două ecrane a companiei americane. Cele două ecrane au 9 inch și se combină într-un ecran mai mare, de 13 inch. Acesta va fi primul dispozitiv care va folosi Windows 10X și primul care va integra procesorul Lakefield de la Intel. Tableta Neo va fi disponibilă spre finalul lui 2020.

FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface

Cel mai nou membru al seriei Surface este perechea de căști wireless, Surface Earbuds. Acestea au controale touch, care acoperă câteva funcții office, precum verificare mesajelor noi în Outlook, și se încarcă prin intermediul unei carcase portabile. Căștile Surface Earbuds vor intra pe piață în perioada sărbătorilor de iarnă și vor costa 249 dolari.

FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
surface
laptop
tableta
casti