Ucraina - Armata rusă afirmă că a încercuit două orașe din sud. Vehicule militare ruse au pătruns în Harkov (nord-est)

Ucraina - Armata rusă afirmă că a încercuit două orașe din sud. Vehicule militare ruse au pătruns în Harkov (nord-est)
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2022

Armata rusă a afirmat, duminică, că a încercuit două mari orașe din sudul Ucrainei, Herson și Berdeansk, în a patra zi a invaziei în țară. Autoritățile de la Harkov au anunțat că vehicule militare rusești au ajuns în centrul orașului și cer populației să nu iasă din case.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"În ultimele 24 de ore, forțele armatei ruse au blocat complet orașele Herson și Berdeansk", care numără 290.000, respectiv 110.000 de locuitori, a indicat ministrul rus al Apărării, citat de TASS, scrie agenția AFP, citată de News.ro.

Autoritățile de la Harkov (nord-est), al doilea cel mai mare oraș al Ucrainei, au anunțat duminică o "pătrundere" a armatei ruse până în centru, în a patra zi a invaziei de către Moscova.

"A existat o pătrundere a vehiculelor ușoare ale inamicului rus în orașul Harkov, inclusiv în partea centrală", a indicat, pe Facebook, un responsabil local, Oleg Sinegubov, indicând că luptele continuă și face apel la cei 1,4 milioane de locuitori să nu iasă din case.

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
rusia
harkov
orase
blindate
razboi