Un dispozitiv exploziv a fost aruncat peste gardul Ambasadei SUA în Muntenegru, iar atacatorul s-a aruncat în aer

Un dispozitiv exploziv a fost aruncat peste gardul Ambasadei SUA în Muntenegru, iar atacatorul s-a aruncat în aer
scris 22 feb 2018

O persoană necunoscută a aruncat un dispozitiv exploziv, probabil o grenadă de mână, către clădirea ambasadei SUA în Muntenegru, după care atacatorul s-a aruncat în aer, anunță Reuters.

Guvernul de la Podgorica a anunțat joi pe contul său de Twitter că la o jumătate de oră după miezul nopții, o persoană necunoscută "s-a sinucis cu un dispozitiv exploziv", scrie News.ro.

Cu puțin timp înainte, acea persoană a aruncat un dispozitiv exploziv către clădirea Ambasadei SUA, mai anunța mesajul, adăugând că "cel mai probabil era o grenadă de mână" și că exte în curs de desfășurare o anchetă a poliției în acest caz.

Deutsche Welle: România și Bulgaria fac presiuni să intre în Schengen, dar se pare că vor rămâne ”copiii problemă ai UE” CITEȘTE ȘI Deutsche Welle: România și Bulgaria fac presiuni să intre în Schengen, dar se pare că vor rămâne ”copiii problemă ai UE”

Un fotograf Reuters din Podgorica a declarat că strada pe care se află ambasada a fost blocată de o mașină a Poliției și că imobilul nu pare avariat.

Ambasada SUA a avertizat cetățenii americani să rămână acasă.

"Ambasada SUA la Poodgorica avertizează cetățenii americani că este activă o alertă de securitate la sediul ambasadei", a anunțat reprezentanța diplomatică.

viewscnt
Afla mai multe despre
muntenegru
ambasada sua