Un mort și trei răniți la Moscova, într-un atac armat la o fabrică de dulciuri

Un mort și trei răniți la Moscova, într-un atac armat la o fabrică de dulciuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2017

Un fost proprietar al unei fabrici de dulciuri de la Moscova a ucis un paznic și a rănit alte trei persoane într-un atac armat la fabrică, au anunțat miercuri anchetatori, relatează The Associated Press.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bărbatul s-a certat cu noul proprietar al fabricii, după care a deschis focul cu o pușcă, a precizat Comitetul rus de anchetă, scrie News.ro.

Poliția din Moscova a dezmințit informații de presă potrivit cărora bărbatul a luat mai mulți ostatici, dar a confirmat că acesta s-a baricadat în incintă.

Candidatura lui Alexei Navalnîi la președinția Rusiei a fost respinsă de Comisia Electorală. Navalnîi le cere susținătorilor săi să boicoteze scrutinul CITEȘTE ȘI Candidatura lui Alexei Navalnîi la președinția Rusiei a fost respinsă de Comisia Electorală. Navalnîi le cere susținătorilor săi să boicoteze scrutinul

Fostul proprietar, Ilia Averianov, a sunat la postul de radio Afaceri FM și a spus că se apără de ”un gang” (o bandă-n.r.) care a colaborat cu procurori din Capitală pentru a-i confisca proprietatea.

Averianov a declarat că va ”lupta până la sfârșit”.

Autoritățile nu au comentat imediat aceste acuzații.

Un dosar al falimentului fabricii Menlevik urmează să fie audiat la Moscova, în ianuarie, potrivit unor documente judiciare.

viewscnt
Afla mai multe despre
moscova
fabrica de dulciuri