Unde își vor face turiștii ruși concediul în 2023. Siria și Angola, printre favorite

Unde își vor face turiștii ruși concediul în 2023. Siria și Angola, printre favorite

Cascadă în Angola

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2023

Vicepreședintele Uniunii Ruse a Industriei de Turism, Yuri Barzîkin, preconizează o creștere a popularității Indiei, Angolei, Vietnamului, Indoneziei, Siriei și Filipinelor în rândul turiștilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta a evaluat impactul acordului în curs de pregătire în Rusia în domeniul turismului pe bază de reciprocitate cu șase țări, scrie lenta.ru.

Anterior a devenit cunoscut faptul că Rusia pregătește acorduri de facilitare a vizelor pe bază de reciprocitate cu șase țări: India, Angola, Vietnam, Indonezia, Siria și Filipine, scrie Adevarul.

DOCUMENT Hidroelectrica vrea să ″întinerească″ cea mai mare hidrocentrală de pe Dunăre CITEȘTE ȘI DOCUMENT Hidroelectrica vrea să ″întinerească″ cea mai mare hidrocentrală de pe Dunăre

"Iar pentru destinații precum India, Indonezia, Vietnam și Filipine, facilitarea vizelor va contribui la generarea unor fluxuri turistice corespunzătoare - se preconizează o creștere de cel puțin 10 până la 15% a fluxului. Acest lucru este profitabil", a asigurat Barzykin.

Vicepreședintele Uniunii ruse a industriei de turism a menționat că, în contextul actual, când unele destinații sunt practic închise pentru ruși, facilitarea vizelor cu țările va reprezenta o oportunitate de alegere.

"Cred că această practică va continua. De altfel, colegii noștri din Kazahstan și din Belarus merg pe această cale și, de asemenea, o serie de zone au acum un regim simplificat sau fără vize. Este o măsură destul de rezonabilă și eficientă, care își va da rezultatul destul de repede", a conchis Yuri Barzîkin.

Anterior, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat că Rusia lucrează la relaxarea regimului de vize cu 11 țări. De asemenea, el a adăugat că Moscova a început să lucreze la ridicarea restricțiilor privind vizele electronice pentru aproximativ 70 de țări prietene.

În decembrie 2022, s-a raportat că Rusia a început să lucreze la acorduri privind călătoriile fără vize cu mai multe țări din Asia și din Golf. Secretarul de stat și ministrul adjunct de externe Evgheni Ivanov a remarcat că activitatea relevantă nu se oprește - acorduri privind călătoriile fără vize au fost deja semnate cu Emiratele Arabe Unite și Qatar.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
angola