Ungaria acordă firmelor împrumuturi subvenționate pentru relansarea economiei

Ungaria acordă firmelor împrumuturi subvenționate pentru relansarea economiei
scris 6 apr 2020

Ungaria își va majora anul acesta deficitul bugetar de la 1% la 2,7% din PIB, pentru a finanța un pachet de stimulente pentru economie, a anunțat luni premierul Viktor Orban. Printre măsurile anunțate se numără și creditele subvenționate pentru firme.

Reuters consemnează că Orban a precizat că pachetul economic echivalent cu 18-20% din produsul intern brut, care include și programele băncii centrale, are rolul de a relansa economia afectată de criza coronavirusului, scrie Agerpres.

Cărturești: Suntem într-un fel loviți ca de război. Relația cu mallurile, foarte tensionată. Este nevoie de reset și restart, de reconstrucție. Nu ne putem agăța de premisa că Pământul e plat și în centrul universului CITEȘTE ȘI Cărturești: Suntem într-un fel loviți ca de război. Relația cu mallurile, foarte tensionată. Este nevoie de reset și restart, de reconstrucție. Nu ne putem agăța de premisa că Pământul e plat și în centrul universului

Firmele din Ungaria vor beneficia de împrumuturi subvenționate în valoare totală de 2000 de miliarde de forinți (circa 5,5 miliarde de euro), a menționat premierul.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
imprumuturi
subventii