Ungaria renunță la măști, vaccinare obligatorie și certificate de imunitate

 Ungaria renunță la măști, vaccinare obligatorie și certificate de imunitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2022

Ungaria va renunța la obligativitatea măștilor, începând de luni, și va elimina cea mai mare parte a măsurilor legate de noul coronavirus, a declarat șeful de cabinet al premierului în conferința de presă, transmite MTI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce lecții ne-a dat COVID19, care sunt încă vulnerabilitățile sistemului sanitar, ce soluții imediate au autoritățile pentru ca spitalele să devină instituții de sănătate sigure va fi anunțat, alături de multe alte noi acțiuni, la Videoconferința Profit Health.forum - Capacitatea sistemului medical de redresare și reziliență post 
Covid Ediția a X-a.

Videoconferința, programată pentru 31 martie și organizată împreună cu Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) și GNP Guia Naghi & Partners, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Detalii AICI

Guvernul va revoca de asemenea reglementările care le permit companiilor să le impună vaccinarea anti-COVID-19 angajaților și le va anula și pe cele privind folosirea certificatelor de imunitate, a precizat Gergely Gulyas.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Măsurile ca masca și vaccinarea vor mai fi menținute doar în spitale și anumite instituții cum sunt căminele pentru vârstnici, scrie Agerpres.

Va fi menținută de asemenea starea de alertă sanitară pentru a permite guvernului să acționeze prompt în cazul în care țara ar fi lovită de un al șaselea val pandemic, a adăugat el.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Potrivit cifrelor oficiale, în ultimele 24 de ore în Ungaria au fost înregistrate 3862 de noi infectări cu coronavirus și 77 de decese, în spitale fiind tratați 3120 de pacienți, dintre care 126 intubați.

De la debutul pandemiei, acum circa doi ani, în Ungaria, țară cu mai puțin de 10 milioane de locuitori, au fost înregistrate 1.796.982 de infectări și 44.211 decese atribuite coronavirusului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
masti
vaccinare