VIDEO Incendiu uriaș la un terminal petrolier din portul Novorossiisk, de la Marea Neagră

VIDEO Incendiu uriaș la un terminal petrolier din portul Novorossiisk, de la Marea Neagră
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2023

Un incendiu de proporții a cuprins terminalul de păcură de la Novorossiisk, unul dintre cele mai mari porturi rusești de la Marea Neagră, situat la aproximativ 172 km de Crimeea, relatează The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Terminalul, care are o capacitate de 119.000 de metri cubi și furnizează 5 milioane de tone de păcură pe an, este principalul centru de export de petrol al Rusiei în regiune, arată news.ro.

VIDEO Rusia a expus la Moscova blindate occidentale, „trofee” capturate în războiul din Ucraina CITEȘTE ȘI VIDEO Rusia a expus la Moscova blindate occidentale, „trofee” capturate în războiul din Ucraina

Deocamdată nu este clar dacă incendiul a fost cauzat de un atac cu drone ucrainene, în condițiile în care au existat mai multe astfel de atacuri pe teritoriul rusesc în ultima zi.

Ucraina a demonstrat că are capacitatea de a ajunge cu dronele sale până la acest port, situat în estul Mării Negre, după ce săptămânile trecute a trimis aici mai multe drone navale kamikaze și a reușit lovirea unei nave militare rusești.

VIDEO poate fi văzut AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
incendiu
port