VIDEO Mare miting-concert la Moscova, într-o atmosferă militaristă, cu Putin fugitiv și lumea care a plecat rapid acasă

VIDEO Mare miting-concert la Moscova, într-o atmosferă militaristă, cu Putin fugitiv și lumea care a plecat rapid acasă
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2023

Un mare miting-concert a avut loc pe stadionul Lujniki din Moscova, la care a fost prezent, pentru puțin timp, și președintele Vladimir Putin. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși se anunța că prezența acestuia va fi "un fel de continuare a discursului președintelui în fața Adunării Federale", liderul de la Kremlin a stat foarte puțin și a avut un discurs extrem de scurt și de banal. Imediat după aceea, stadionul a s-a golit, mai ales că frigul era pătrunzător.

VIDEO Joe Biden, la Varșovia, îl acuză pe Putin și cere aplauze pentru Maia Sandu, aflată acolo CITEȘTE ȘI VIDEO Joe Biden, la Varșovia, îl acuză pe Putin și cere aplauze pentru Maia Sandu, aflată acolo

"Ar trebui să fim recunoscători că totul este în regulă cu noi și că suntem aici, iar cineva face treaba murdară", a spus prezentatorul de pe scenă.

FOTO Auchan remodelează în România casele de marcat pentru clienți. Ce se întâmplă cu foștii casieri CITEȘTE ȘI FOTO Auchan remodelează în România casele de marcat pentru clienți. Ce se întâmplă cu foștii casieri

Actorul Vladimir Mașkov a luat cuvântul și a spus: "Fiecare secol pentru țara noastră începe cu un război cu Occidentul", apoi a enumerat diferite războaie în care a fost implicată Rusia, scrie News.ro.

"Suntem armata celor puternici, suntem armata adevărului, victoria va fi a noastră, nu avem nevoie de nimic altceva", a spus liderul unui grupul muzical care a urcat pe scenă.

În jurul stadionului securitatea e asigurată de poliția călare, iar presa rusă a remarcat că până și caii au viziere.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
miting