VIDEO Parlamentul European explică pe social media cum a susținut Ucraina

VIDEO Parlamentul European explică pe social media cum a susținut Ucraina

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2024

Au trecut doi ani de la începutul invaziei pe scară largă a Ucrainei de către Rusia, iar UE a fost alături ucraineni la fiecare pas. Invazia nu a fost doar un atac la adresa integrității teritoriale a țării, ci reprezintă și un risc grav pentru securitatea și stabilitatea întregii Europe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

UE și Parlamentul European au susținut Ucraina, condamnând agresiunea Rusiei, sancționând pe cei responsabili și acordând ajutor financiar și material, a postat Parlamentul European pe social media, alături de un video care ilustrează explicațiile, arată G4Media.

Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz, găsit vinovat de falsă mărturie. Închisoare cu suspendare CITEȘTE ȘI Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz, găsit vinovat de falsă mărturie. Închisoare cu suspendare

Parlamentul a sprijinit, de asemenea, eforturile Ucrainei de a deveni o țară candidată la UE și a cerut țărilor UE să lanseze discuțiile de aderare, care au început în cele din urmă în decembrie 2023.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
ue
ucraina