VIDEO Președinta Ungariei a înotat pe o distanță de peste 5 kilometri cu bodyguarzii după ea

VIDEO Președinta Ungariei a înotat pe o distanță de peste 5 kilometri cu bodyguarzii după ea
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iul 2023

Katalin Novák a parcurs înot distanța de 5,2 kilometri pe Lacul Balaton, însoțită de bodyguarzii ei, potrivit ziarului ungar Blikk, care mai menționează că doi bodyguarzi – un bărbat și o femeie – nu s-au îndepărtat de șeful statului nici în apă și nici pe malul de la Boglár.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ziarul ungar ”Népszava” s-a adresat oficiului președintelui Katalin Novák, care a transmis: Legea prevede că președintele Ungariei are dreptul la protecție personală atât în cadrul programelor sale oficiale, cât și în cadrul celor private, ceea ce este în concordanță și cu practicile internaționale, deoarece șeful de stat al unei țări este de obicei o persoană protejată. Protecția personală a președintelui Ungariei este asigurată de Centrul pentru combaterea terorismului (TEK), arată G4Media.

VIDEO Un avion de stingere a incendiilor din Grecia s-a prăbușit CITEȘTE ȘI VIDEO Un avion de stingere a incendiilor din Grecia s-a prăbușit

”În vederea protejării vieții și integrității fizice, președintele Ungariei are dreptul la protecție personală 24 de ore din 24, atât în ​​programele sale oficiale, cât și private, protecție ce se extinde și asupra călătoriilor sale în străinătate”, a precizat Președinția ungară.

Ziarul ”Népszava” s-a adresat și TEK pentru a afla, cum organizează protecția șefului statului și au confirmat că mai mulți bodyguarzi au urmărit-o îndeaproape pe președinta țării în timpul traversării înot a Lacului Balaton.

Cel mai mare parc solar din Bulgaria, ″Sfântul Gheorghe″, va fi construit la granița cu România, pe amplasamentul unui aeroport dezafectat CITEȘTE ȘI Cel mai mare parc solar din Bulgaria, ″Sfântul Gheorghe″, va fi construit la granița cu România, pe amplasamentul unui aeroport dezafectat

”Protecția permanentă acoperă protecția vieții și integrității fizice a persoanei protejate, protecția locului său de reședință, a rutei sale de transport, a locației programelor desfășurate cu participarea sa și a acordării de asistență medicală în timpul programului său. TEK colectează, analizează și evaluează permanent datele și informațiile cu privire la vulnerabilitatea persoanei protejate. Măsurile luate în legătură cu protecția șefului statului la un anumit eveniment depinde de informațiile obținute și relevante din punct de vedere a îndeplinirii sarcinii, precum și de gradul de amenințare și de evaluarea complexă a situației individuale”, a scris TEK în răspunsul său.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
balaton
inot