VIDEO Prima TV: Viața printre explozii

VIDEO Prima TV: Viața printre explozii
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2022

Considerați de multi analiști drept "coloana a 5-a a invaziei", etnicii ruși din Ucraina sunt prezentați ca adversari ai lui Putin și ai acțiunilor sale. O rusoaică ce trăiește de mai bine de două decenii în Ucraina condamnă invazia rușilor. Nu vrea să fugă din țara care a adoptat-o. Dar ceea ce vede și aude de câteva zile o înspăimântă. La fel ca și ceilalți, speră ca totul să se încheie curând și să-și poată relua viața de dinainte de război.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Vlada s-a născut într-un oraș de lângă Moscova. La vârsta de 6 ani, a plecat de acolo, cu părinții, în Ucraina. De câteva zile, însă, trăiește un coșmar din care ar vrea să se trezească cât mai repede, arată Prima TV.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Nu înțelege cum țara care i-a dat naștere a atacat țara care a adoptat-o. Nu știe când se va încheia totul, însă de un lucru este sigură. Nu vrea să plece!

Olisuk este ruda Vladei. De când a început războiul, au reușit să vorbească cu prietenii lor din Rusia. Însă, ceea ce știu ei despre războiul din Ucraina îi lasă fără cuvinte.

De câțiva ani, aceștia au o fermă de cai în localitatea Vizirka, în apropiere de Odesa. Acolo sunt peste 30 de cai, iar pe majoritatea a reușit să-i salveze de la o moarte sigură. Ei sunt și unul dintre motivele pentru care nu vrea să plece din țară.

Cu sprijinul autorităților române, Vlada vrea să-i ajute pe proprietarii de cai să-și transporte animalele din Ucraina. Pentru acest lucru, caii trebuie să aibă cip și pașaport, iar vămile prin care pot trece sunt Albița și Halmeu.

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
explozii