VIDEO Putin și Lukașenko și-au petrecut ziua într-o mănăstire din secolul al XIV-lea

VIDEO Putin și Lukașenko și-au petrecut ziua într-o mănăstire din secolul al XIV-lea
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2023

Președintele rus Vladimir Putin a fost în vizită la o mănăstire din secolul al XIV-lea împreună cu liderul belarus Alexander Lukașenko, potrivit Sky News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ei au vizitat Mănăstirea Valaam, care se află pe o insulă destul de mică în mijlocul lacului Ladoga - cel mai mare lac din Europa, arată Hotnews.

FOTO Explozii la granița cu România: Atac cu drone asupra portului ucrainean Reni la Dunăre, la câțiva kilometri de Galați CITEȘTE ȘI FOTO Explozii la granița cu România: Atac cu drone asupra portului ucrainean Reni la Dunăre, la câțiva kilometri de Galați

Imaginile transmise de televiziunile ruse ni-l arată pe Putin cum se închină la icoane și își face cruce, urmat fiind de liderul din Belarus.

Putin a vizitat de mai multe ori această mănăstire, multe voci din spațiul rusesc susținând că liderul de la Kremlin ar avea duhovnicul acolo.

Aceasta vine în contextul în care un grup de monitorizare consideră că luptătorii din Grupul Wagner au început să intre în Belarus, conform acordului încheiat după tentativa de lovitură de stat a grupului.

Căldură record în munții austrieci: aproape 16 grade Celsius la peste 3 mii de metri altitudine CITEȘTE ȘI Căldură record în munții austrieci: aproape 16 grade Celsius la peste 3 mii de metri altitudine

Între 3.450 și 3.650 de soldați au sosit într-o tabără în apropiere de Asipovici, un oraș situat la 230 km nord de granița cu Ucraina, potrivit Belaruski Hajun, un grup de activiști care urmărește mișcările de trupe în interiorul țării.

VIDEO poate fi văzut AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
putin
rusia