VIDEO Republica Moldova a semnat cererea de aderare la Uniunea Europeană

VIDEO Republica Moldova a semnat cererea de aderare la Uniunea Europeană
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2022

Președintele Republicii Moldova a semnat, joi, cererea de aderare la Uniunea Europeană care va fi adresată președintelui Franței, Emmanuel Macron.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Cetățenii Republicii Moldova demonstrează lumii că sunt un popor matur”, a declarat, joi, Maia Sandu, într-o declarație de presă. 

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Aceasta a precizat că, auzind tunurile din Ucraina la granița țării, Republica MOldova ăși păstrează neutralitatea, dar cetățenii rămân calmi și generoși. 

”Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea pentru viitorul nostru. Vrem să trăim pașnic (...) parte a lumii libere (...) Dacă unele decizii au nevoie de timp, altele trebuie luate prompt și hotărât (...) Astăzi semnăm cererea de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană”, a mai declarat Maia Sandu. 

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Aceasta a semnat documentul despre care a precizat că va trimis în zilele următoare președintelui Franței, Emmanuel Macron, care deține în această perioadă președinția Consiliului Uniunii europene. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
moldova
ue