VIDEO Serviciile secrete ucrainene au declanșat un atac cibernetic. Zelenski a apărut pe toate posturile TV din Crimeea

VIDEO Serviciile secrete ucrainene au declanșat un atac cibernetic. Zelenski a apărut pe toate posturile TV din Crimeea
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 nov 2023

Serviciile secrete ucrainene au fost implicate într-un atac cibernetic care a vizat difuzarea unui discurs al președintelui Volodimir Zelenski la televiziunea din Crimeea, scrie Ukrainska Pravda, citând surse din cadrul informațiilor secrete.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Toate canalele IPTV din Crimeea ocupată au difuzat un discurs al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a șefului serviciilor de informații a apărării Kirilo Budanov și a lui Valerii Zalujnîi, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, arată Hotnews.

Pfizer dă în judecată Polonia CITEȘTE ȘI Pfizer dă în judecată Polonia

Locuitorii au observat acest lucru la aproximativ ora 21:30 (20:30 ora Kievului). În cele din urmă, rușii au oprit emisiunea.

„Aceasta este o peninsulă ucraineană, ar trebui să i se adreseze președintele ucrainean, nu ocupanții ruși”, spune sursa Ukrainska Pravda.

Sursa UP a explicat că un set de măsuri pentru restabilirea suveranității ucrainene asupra peninsulei ocupate temporar de Rusia, inclusiv în ceea ce privește mass-media, continuă să fie pus în aplicare.

Atacuri cibernetice similare au mai avut loc în trecut, dar ar fi prima oară când presa ucraineană scrie că ar fi fost implicate serviciile secrete.

Viktor Orban se consideră cel mai experimentat lider din UE: „Europa și-a pierdut capacitatea de autodeterminare”. „Washingtonul pierde teren” CITEȘTE ȘI Viktor Orban se consideră cel mai experimentat lider din UE: „Europa și-a pierdut capacitatea de autodeterminare”. „Washingtonul pierde teren”

De la începutul războiului, gruparea de hackeri 'Anonymous' a revendicat mai multe atacuri cibernetice asupra mass-mediei ruse.

Hackerii au spart televiziunile de stat rusești de Ziua Victoriei pentru a difuza un mesaj despre războiul din Ucraina tocmai în ziua în care Rusia a celebrat cea mai importantă sărbătoare a sa.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
zelenski
tv