YouTube închide canale aparținând separatiștilor proruși din Ucraina

YouTube închide canale aparținând separatiștilor proruși din Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2022

Gigantul american YouTube a închis canale aparținând separatiștilor proruși din estul Ucrainei, au anunțat separatiștii în toiul unor tensiuni ruso-occidentale cu privire la Războiul din Donbas, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Centrul de Informații” al ”republicii populare de la Lugansk” - site-ul oficial de informații al acestei ”republici” autoproclamate - anunță că i-a fost închis canalul de către YouTube, ”fără explicații”, scrie News.ro

Amazon anunță o creștere spectaculoasă a veniturilor, indicând spre Rivian. Compania scumpește însă abonamentul Prime, prima creștere a prețului în aproape patru ani CITEȘTE ȘI Amazon anunță o creștere spectaculoasă a veniturilor, indicând spre Rivian. Compania scumpește însă abonamentul Prime, prima creștere a prețului în aproape patru ani

Canalul era inaccesibil într-adevăr vineri și afișa un mesaj care anunță că ”acest cont a fost închis din cauza nerespectării regulamentului comunității YouTube”.

Mai multe alte canale spearatiste afișau același mesaj, și anume ale ”ministerului informațiilor” și ”miliției populare” a celilalte ”republici populare”, de la Donețk.

Rusia este acuzată, în pofida dezmințirilor sale, de faptul că este instigatoarea acestui război separatist care a izbucnit în estul Ucrainei în 2014, după ce Moscova a anexat Peninsula ucraineană Crimeea, ca represalii în urma unei revoluții prooccidentale în această fostă republică sovietică.

Rusia este acuzată în prezent de Occident de faptul că pregătește o invazie a Ucrainei, ceea ce Moscova dezminte și se declară, din contră, amenințată de NATO care, în ultimii 30 de ani, s-a extins până la frontierele sale.

Kremlinul consideră că o dezescaladare în Ucraina implică o retragere a NATO don Europa de Est, o revendicare resinsă de Occident.

Rusia acuză cu regularitate marile rețele de socializare și platforme ca Facebook, Google sau YouTube de încălcarea legislației ruse prin menținerea unor conținuturi pe care le consideră ilegale, din cauza cărora le-a aplicat sancțiuni financiare.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
ucraina