VIDEO Blue Origin reia zborurile turistice spațiale după o pauză de aproape 2 ani

VIDEO Blue Origin reia zborurile turistice spațiale după o pauză de aproape 2 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2024

Compania Blue Origin, susținută de Jeff Bezos, a reluat zborurile în spațiu, punând capăt unei pauze de aproape doi ani de operațiuni cu echipaj, după eșecul misiunii din 2022, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Misiunea NS-25 a decolat de la Launch Site One din vestul Texasului, iar fereastra de lansare a zborului a început la ora 08:30 CT (13:30 GMT), arată G4Media.

FOTO Hotelul Bucharest Unirii Square, anterior singurul hotel DoubleTree by Hilton din București, închis din cauza pandemiei, va fi redeschis prin afiliere la Accor. Restaurant botezat după numele unei celebre cântărețe libaneze CITEȘTE ȘI FOTO Hotelul Bucharest Unirii Square, anterior singurul hotel DoubleTree by Hilton din București, închis din cauza pandemiei, va fi redeschis prin afiliere la Accor. Restaurant botezat după numele unei celebre cântărețe libaneze

Racheta New Shepard, care transportă mărfuri și oameni în călătorii scurte la marginea spațiului, a fost oprită de la sol de când o misiune fără echipaj din septembrie 2022 a eșuat la aproximativ un minut după decolarea din Texas, forțând capsula rachetei plină de experimente NASA să se ejecteze în siguranță în timpul zborului.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue origin
bezos