VIDEO Musk a vândut aruncătoare de flăcări de 10 milioane dolari în 5 zile. “Însuflețește orice petrecere, garantat!”

VIDEO Musk a vândut aruncătoare de flăcări de 10 milioane dolari în 5 zile. “Însuflețește orice petrecere, garantat!”
scris 1 feb 2018

Elon Musk a arătat că este nu doar un antreprenor, ci și un agent de vânzări foarte eficient. După ce a comercializat 50.000 de șepci cu logoul companiei Boring, pe care a înființat-o în 2016, șeful Tesla și SpaceX a obținut comenzi de 10 milioane de dolari pentru un stoc limitat de aruncătoare de flăcări purtând aceeași siglă.

“Însuflețește orice petrecere, garantat!”, potrivit descrierii de pe site-ul The Boring Company (joc de cuvinte de la englezescul boring – a săpa, a plicitisi).

Toate cele 20.000 de aruncătoare de flăcări cu logoul companiei au fost vândute la doar cinci zile de la lansare, a anunțat Musk pe Twitter.

“Cel mai sigur aruncător de flăcări din lume” a fost vândut la prețul de 500 dolari/bucata (fără taxe de livrare) și i-a adus lui Musk un venit de cel puțin 10 milioane de dolari în mai puțin de o săptămână, la care se adaugă 1 milion de dolari din vânzarea a 50.000 de șepci Boring.

Livările vor începe în această primăvară, iar cumpărătorii vor primi și câte un stingător de incendiu din partea casei, a anunțat Musk. Inițial, Musk a cerut 30 de dolari în schimbul unui stingător personalizat cu sigla Boring.

Musk nu a spus ce va face cu banii strânși din vânzarea aruncătoarelor de flăcări. Anterior, la lansarea șepcilor, Musk a declarat că fondurile vor merge către mai multă “plictiseală”, fără să specifice dacă vor fi folosite pentru noi produse promoționale, sau pentru finanțarea activității companiei.

Între timp, lansarea super-rachetei Falcon Heavy de către SpaceX a fost reprogramată pentru săptămâna viitoare, cu o lună mai târziu decât estimase Musk anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
boring company
elon musk
aruncator flacari
sepci