Vinul de azi: Chateau la Croix Pomerol 2015

Vinul de azi: Chateau la Croix Pomerol 2015
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 feb 2020

Jean Janoueix este cel care la sfârșitul secolului 19, mai exact în 1867, punea bazele unei crame care avea să devină un nume important în industria viticolă. Pasiunea lui Janoueix a dus la nașterea unei afaceri de familie care, iată, continuă și acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea de astăzi, Joseph Janoueix Château la Croix Pomerol 2015, este un vin concentrat și complex, care cucerește prin intensitatea aromelor fructate sau cele de piper negru, piele, trufe negre și tabac. Palatul dezvăluie o prospețime specifică, o aciditate și o dulceața bine echilibrate, alături de taninii mătăsoși.

Se recomandă degustarea acestui vin la 17-18 grade Celsius, în combinație cu diverse preparate culinare, cele recomandate fiind mâncărurile din vânat sau vită.   

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin