Vinul de azi: Eremo San Quirico 2018 - 99 puncte Luca Maroni

Vinul de azi: Eremo San Quirico 2018 - 99 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 iun 2022

Pe lângă podgoriile din Campania, Mario Ercolino, proprietarul Montemajor, a cumpărat mai multe vii în sudul Italiei ceea ce a crescut atât producția, cât și calitatea vinurilor realizate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Expunere spectaculoasă, vițe de vie vechi cu un potențial extraordinar, un terroir complet – nu e de mirare că vinurile Montemajor sunt astăzi recunoscute peste tot în lume pentru finețe, structură echilibrată și versatilitate.

Recomandarea noastră de astăzi, Montemajor Nativ Eremo San Quirico Aglianico 2018, este o combinație fascinantă de arome. Realizat din struguri Aglianico, proveniți din vite vechi de 200 de ani, buchetul vinului aduce în prim plan note de cireșe roșii dulci, suc de bere, vanilie, condimente și pâine prăjită. După un asemenea început, aromele de pe palat nu se lasă nici ele mai prejos: întâlnim arome de stejar, cafea, ciocolată neagră, mentă, grafit, toate completate de ceva accente minerale.

Se recomandă servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din miel și carne de vită, grătare, mâncăruri cu legume și carne, vânat și brânzeturi. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin