Vinul de azi: Saintayme Saint-Emilion Grand Cru Classe 2020 - 95 puncte James Suckling

Vinul de azi: Saintayme Saint-Emilion Grand Cru Classe 2020 - 95 puncte James Suckling
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 feb 2023

Podgoriile de viță de vie Saintayme Saint-Emilion produc aproape 100% struguri din soiul Merlot, dar și un mic procent de Cabernet Franc. Localizată în Saint Etienne de Lisse, o regiune viticolă din ce în ce mai populară, cramă deținută de Denis Durantou produce anual vinuri spectaculoase, premiate și apreciate peste tot în lume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Château Saintayme Saint-Emilion Grand Cru Classe 2020 este un vin cu tente olfactive de zmeură, cireșe, coacăze negre și anason. Gustul se dezvăluie și el ușor fructat, arome la care se adaugă notele de violete și condimente.

Se recomandă degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la preparate cu carne roșie sau pui până la fructe de mare, paste cu sos de roșii sau brânzeturi.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin