Vinul de azi: Sister's Run Cabernet Sauvignon 2017

Vinul de azi: Sister's Run Cabernet Sauvignon 2017
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 mar 2020

Crama Sister's Run este proprietatea lui Carl și Peggy Lindner, doi dintre cei mai renumiți viticultori din Barossa, Australia de Sud. La Sister's Run, de vinificare și partea de marketing se ocupă Elena și Zar Brooks, doi oenologi binecunoscuți peste tot în lume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Vinul de astăzi, Old Testament Sister's Run 2017, este un vin elegant, realizat 100% din struguri Cabernet Sauvignon. Roșu intens cu tente cărămizii, vinul aduce în prim plan note olfactive de frunze și coacăze foarte bine coapte, în vreme ce pe palat se disting arome de fructe de pădure și ierburi aromate.

Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la mezeluri, cârnați și preparate dn vită până la friptură de miel, costițe sau ragu de rață. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin