Westgate, filiala din România a operatorului austriac Westtor de jocuri slot-machine, a primit avizul pentru utilizarea mărcilor Stanleybet și intră pe nișa de pariuri

Westgate, filiala din România a operatorului austriac Westtor de jocuri slot-machine, a primit avizul pentru utilizarea mărcilor Stanleybet și intră pe nișa de pariuri
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 1 feb 2018

Filiala din România a companiei austriece Westtor care operează jocuri electronice de tip slot-machine, Westgate, intrată pe piața locală din decembrie 2004, a primit avizul Consiliului Concurenței de a utiliza mărcile Stanleybet și domeniile românești ale acesteia, divizie de pariuri a grupului britanic Stanley Leisure, unul din cei mai importanți operatori de casinouri și case de pariuri din Europa, cu care colaborează deja de 3 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Westgate România a activat exclusiv în domeniul exploatării mașinilor electronice cu câștiguri, iar acum, odată cu dobândirea licenței asupra mărcilor Stanleybet, intră și pe nișa pariurilor tradiționale (offline) și online. 

În 2016, Westgate a avut afaceri de 61,6 milioane lei și un profit net de 16,4 milioane lei.

Tranzacție: TotalSoft cumpără compania de consultanță ABS din București CITEȘTE ȘI Tranzacție: TotalSoft cumpără compania de consultanță ABS din București

Stanleybet s-a format inițial ca filială internațională a Stanley Leisure, care a activat la început ca bookmaker în Irlanda de Nord în anii 1950. După ce a devenit lider pe piață britanică de profil prin cazinourile și agențiile sale de pariuri hipice, Stanley Leisure a început să își clădească o reputație de lider european în domeniul pariurilor sportive.

Înființat în 1997, grupul Stanleybet are sediul la Liverpool, Anglia. Companiile care funcționează în cadrul grupului dețin licențe în domeniul pariurilor emise în Belgia, Croația, Cipru, Danemarca și România.

Grupul Stanleybet este condus de echipa executivă care a dezvoltat o afacere de succes în domeniul pariurilor din Marea Britanie aparținând Stanley Leisure, afacere vândută în anul 2005 cu peste 500 milioane lire sterline, marcând la acea dată o tranzacție record pentru o afacere britanică din domeniul pariurilor.

Stanleybet Internațional este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: România, Anglia, Italia, Belgia, Croația, Cipru și Danemarca.

viewscnt
Afla mai multe despre
westgate
stanleybate