WhatsApp și-a ales echipa de Formula 1 pentru prima sa sponsorizare în domeniul sportului

WhatsApp și-a ales echipa de Formula 1 pentru prima sa sponsorizare în domeniul sportului
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 nov 2023

WhatsApp a ales echipa de Formula 1 Mercedes pentru prima sa sponsorizare în domeniul sportului, un acord multianual care le va oferi celor care urmăresc echipa de opt ori campioană mondială conținut exclusiv și actualizări din timpul cursei prin intermediul serviciului de mesagerie privată deținut de Meta, informează AP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acordul anunțat vineri este primul de acest fel pentru WhatsApp, care conectează peste două miliarde de persoane la nivel global și este foarte utilizat în afara Statelor Unite. În timp ce americanii tind să folosească iMessage prin intermediul telefoanelor lor Apple, WhatsApp este utilizat mai peste tot în restul lumii și devenise principalul instrument de comunicare pentru echipa Mercedes, arată news.ro.

PPF Group, care deține și PRO TV și s-a arătat interesat în România și de Telekom, își va concentra investițiile în Europa de Sud-Est, inclusiv pe piața românească. „Pentru ei suntem occidentalii buni.\ CITEȘTE ȘI PPF Group, care deține și PRO TV și s-a arătat interesat în România și de Telekom, își va concentra investițiile în Europa de Sud-Est, inclusiv pe piața românească. „Pentru ei suntem occidentalii buni."

Directorul echipei, Toto Wolff, a declarat pentru The Associated Press că nu este neobișnuit să primească mesaje în grupurile de discuții WhatsApp de la membrii consiliului de administrație al Mercedes care pun la îndoială strategia în timpul curselor.

"Încerc să întorc telefonul cu susul în jos pentru a nu-i vedea pe membrii consiliului de administrație trimițându-mi mesaje: "La ce naiba se gândește departamentul de strategie?"". a declarat Wolff pentru AP. "Este destul de amuzant. Uneori".

Tranzacție - Grupul spaniol GED vinde, în România, Infopress, prezentată drept cea mai mare companie tipografică din Europa de Sud-Est. Cumpărător cu investiții inclusiv în telecom CITEȘTE ȘI Tranzacție - Grupul spaniol GED vinde, în România, Infopress, prezentată drept cea mai mare companie tipografică din Europa de Sud-Est. Cumpărător cu investiții inclusiv în telecom

Parteneriatul va evidenția noua funcție de difuzare WhatsApp Channels, pe care Mercedes a început să o folosească în septembrie. Echipa a adunat 656.000 de urmăritori înainte de Marele Premiu din Las Vegas.

"Am fost uimiți de modul în care echipa Mercedes se bazează pe WhatsApp pentru a menține organizația în funcțiune", a declarat Will Cathcart, șeful WhatsApp. "Sunt mândru că vom lucra împreună pentru a dezvălui modul în care WhatsApp aduce echipa lor împreună și fanii mai aproape de acțiune."

Funcția de difuzare permite celor de la Mercedes să împărtășească experiențe și informații din spatele scenei, actualizări din timpul cursei și conținut care îi pune în evidență pe piloții Lewis Hamilton și George Russell și care nu poate fi găsit în altă parte.

FOTO Lanțul românesc Happy Cinema se extinde CITEȘTE ȘI FOTO Lanțul românesc Happy Cinema se extinde

Canalul de difuzare permite reacții la postări, dar nu există posibilitatea de comentarii.

Pentru Mercedes, Wolff consideră că WhatsApp este de neprețuit.

El a spus că poate trece o zi întreagă fără să vorbească cu un singur membru al echipei, deoarece poate comunica cu întreaga companie prin intermediul canalelor WhatsApp. Este, de asemenea, principala sa linie de comunicare cu doi dintre copiii săi, care sunt studenți în California.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
formula 1