Zentiva achiziționează compania britanică Creo Pharmaceuticals

Zentiva achiziționează compania britanică Creo Pharmaceuticals
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2019

Producătorul de medicamente Zentiva, prezent și pe piața din România, anunță achiziția Creo Pharmaceuticals Ltd, companie din Marea Britanie, subsidiară a Amneal Pharmaceuticals, Inc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creo Pharma a fost fondată în 2007 pentru a furniza partenerilor acces direct prin marketing la piata britanică de generice. 

Anul trecut în octombrie, Zentiva s-a separat de Sanofi. Grupul este susținut în acest moment de Advent International, una dintre cele mai mari și mai experimentate companii globale de investiții cu capital privat.

Bugetul a trecut pe un deficit de 5,2 miliarde de lei în primele două luni. Cheltuielile cu salariile sunt în creștere cu 25%, investițiile sunt mai mici cu peste 50% CITEȘTE ȘI Bugetul a trecut pe un deficit de 5,2 miliarde de lei în primele două luni. Cheltuielile cu salariile sunt în creștere cu 25%, investițiile sunt mai mici cu peste 50%

În România, Zentiva are aproximativ 750 de angajați și deține o unitate de producție cu tradiție în producția de medicamente care produce atât pentru piața românească, cât și pentru alte țări europene. 

Portofoliul local de medicamente al companiei cuprinde și Algocalmin, lider de piață pe aria sa terapeutică.

Zentiva are peste 2.500 de angajați în Europa și două fabrici de producție, la Praga și București.

viewscnt
Afla mai multe despre
zentiva
creo pharmaceuticals