PROFIT NEWS TV - Primarul Galațiului, despre pensii speciale: Poporul român are un apetit fantastic în a-și vedea foștii conducători în mizerie. Toată lumea a aplaudat când l-a văzut pe Băsescu: Mamă, i-au luat ăștia salariul!

PROFIT NEWS TV - Primarul Galațiului, despre pensii speciale: Poporul român are un apetit fantastic în a-și vedea foștii conducători în mizerie. Toată lumea a aplaudat când l-a văzut pe Băsescu: Mamă, i-au luat ăștia salariul!
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2022

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu (PSD), a declarat, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, în contextul amânării intrării în vigoare a pensiilor speciale ale primarilor, că nu se va întâmpla acest lucru nici anul viitor și nici peste doi ani. ”Aș vrea să mă întorc la esența poporului român, care are un apetit fantastic în a-și vedea foștii conducători în mizerie”, a spus primarul, arătând că ”nu a înțeles de ce avem apetitul ăsta de a-i vedea mâncând, dacă se poate, din gunoaie, pe toți cei care ne-au reprezentat”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Curtea Constituțională a admis, joi, excepțiile de neconstituționalitate privind legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor, astfel că aleșii vor avea din nou dreptul la pensii, la finalul mandatului, în funcție de numărul de mandate, au precizat surse din cadrul CCR pentru News.ro. Zeci de foști parlamentari au atacat în instanță eliminarea acestor pensii.

Primarul din Galați a afirmat acum, despre pensiile aleșilor locali,  că nu vor fi introduse ”nici la anul, nici peste doi ani”.

”Aș vrea să mă întorc la esența poporului român, care are un apetit fantastic în a-și vedea foștii conducători în mizerie, dacă se poate. (..) Vă spune un pesedist de data asta, ne-am bucurat și toată lumea a aplaudat când l-a văzut pe Băsescu: Mamă, i-au luat ăștia salariul! (..) Nu am înțeles de ce avem apetitul ăsta de a-i vedea mâncând, dacă se poate, din gunoaie, pe toți cei care, la un moment dat, mai bine sau mai puțin bine, pe o perioadă mai lungă sau mai puțin lungă de timp, ne-au reprezentat”, a spus Ionuț Pucheanu.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

El a ținut să precizeze că ”și în afară, în Vest, acolo unde ne raportăm în permanență, există aceste pensii ( pensii speciale, nr).

”Trebuie să înțelegeți, nimeni nu spune lucrul acesta, da, în afară există genul acesta de pensii”,  a mai afirmat primarului Galațiului.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Scenariul inițial era unul rezonabil, de creștere cu 2,1% pentru PIB-ul României. Acum este în revizuire în jos și vedem de la o zi la alta că apar schimbări CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Scenariul inițial era unul rezonabil, de creștere cu 2,1% pentru PIB-ul României. Acum este în revizuire în jos și vedem de la o zi la alta că apar schimbări

La rândul lui, deputatul PNL Gheorghe Pecingină a spus că ”i se pare ipocrit să spună el acum că își dorește și amânarea pensiilor europarlamentarilor”.

”Să fim realiști, nu vor fi anulate niciodată când am dori noi, și sunt și afară, numai că la noi în România, cum spunea și colegul, trebuie să fim săraci și proști și să acceptăm chestia asta. Că într-adevăr clasa politică e de o anumită factură, până la urmă e oglinda societății”, a comentat Pecingină. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pensii
primar