Bursa românească a pierdut un sfert de procent, pe o lichiditate slabă, compensată de tranzacțiile pe acțiunea-fanion a pieței locale.
Cu o capacitate de 10.100 de locuri și o suprafață de 37.207 mp, Complexul Sportiv Corvinul 1921 din Hunedoara care va fi construit în locul vechiului stadion din municipiu, va respecta standardele FIFA și UEFA, fiind dotat cu nocturnă, ecran gigant și tabele de scor electronice. Complexul va include sală de box, săli de forță, vestiare moderne, cabinet medical, restaurant, birouri și zone de evenimente și promenadă, iar valoarea totală a investiției este de 313,78 milioane lei (62,75 milioane euro).
Arena multifuncțională care va fi construită în locul stadionului Dinamo are o valoarea avizată de Guvern la 854,5 milioane lei (circa 171 milioane euro), iar durata de execuție a noului proiect ar urma să fie de circa 2 ani și jumătate. Antreprenorul declarat câștigător este asocierea Bogart SRL & ACI Cluj SA & DICO și Țigănaș Birou de Proiectare SRL & UTI Cconstruction and Facility Managament SRL.
ING Bank transmite un nou mesaj clienților, anunțând că, între 10 și 25 aprilie, dublează fiecare sumă donată prin Home’Bank.
Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) și facultative (Pilonul III) vor putea aloca până la 10%, respectiv 15% din active în fonduri mutuale deschise, de la 5% în prezent, conform schimbărilor anunțate anterior de Profit.ro și aprobate acum de Guvern.
Banca Națională a României (BNR) a anunțat miercuri un curs de referință de 4,9775 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9774 lei înregistrat marți.
Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut la 5,89%, de la 5,90%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei.
Nvidia, gigantul american de semiconductori, a anunțat că a fost blocat de administrația Trump să vândă unele cipuri Chinei fără o licență suplimentară.
Dezvoltatorul ChatGPT are în lucru o rețea socială, conform mai multor surse din cadrul companiei, citate de The Verge.
Eliminarea fișierelor temporare reprezintă un pas simplu și util pentru a menține PC-ul mai rapid și mai aerisit. Windows 11 continuă tradiția versiunilor anterioare, permițându-ți să cureți ușor acest tip de date care, de cele mai multe ori, se adună fără să-ți dai seama. Fișierele temporare pot fi generate de actualizări, de aplicații sau de simple procese din sistem. În plus, cu cât sunt mai multe, cu atât se consumă mai mult spațiu pe disc și se poate diminua performanța dispozitivului.