Appraisal & Valuation, deținătorul brandului NAI România, își întărește echipa managerială

Appraisal & Valuation, deținătorul brandului NAI România, își întărește echipa managerială
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2021

Appraisal & Valuation, jucător pe piața de servicii de evaluǎri și, în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova, în activitate de 10 ani, l-a cooptat în echipă pe Dan Andrei Constantin, fost director adjunct al Alpha Bank, în poziția de Director of Capital Markets.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Andrei Dan Constantin are expertiză în managementul vânzărilor de credite, servicii bancare personalizate, creditare persoane juridice și fizice, precum și managementul riscului de creditare. Finanțistul activează în industria bancară din 2003, având funcții de management în instituții bancare precum Banca Transilvania, BRD, Banca Transilvania, Credit Europe Bank și Alpha Bank.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

În perioada imediat următoare, acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. 

În luna iunie, compania a încheiat cu succes și în mod anticipat, în prima zi, în condițiile unei suprasubscrieri de peste 4 ori, oferta primară de vânzare tip plasament privat de acțiuni prin care compania realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar.

Principalii clienți ai Appraisal & Valuation provin din sistemul bancar, iar o parte din serviciile de evaluare sunt efectuate pentru stabilirea valorii de piață a garanțiilor bancare.

În mai 2021, Appraisal & Valuation SA a semnat un parteneriat strategic cu Transilvania Broker, al patrulea cel mai mare jucător de pe piața românească de brokeraj în asigurări, furnizând servicii de evaluare în exclusivitate clienților TBK.

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, cu 5.000 de angajați și 375 de birouri în 55 de țări.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și a echipamentelor tehnice.

viewscnt
Afla mai multe despre
appraisal & valuation
nai