FOTO Disney+ își lansează versiunea cu reclame

FOTO Disney+ își lansează versiunea cu reclame
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 dec 2022

Disney+ anunță lansarea unei versiuni mai ieftine, în care sunt afișate reclame, disponibilă din 8 decembrie în Statele Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Așa cum anunța în urmă cu mai multe luni, Disney+ oferă acum o versiune cu reclame, care costă mai puțin decât cea Premium și se numește Disney+ Basic.

Pentru 8 dolari pe lună, Disney+ Basic oferă acces la întregul catalog de producții disponibile în cadrul serviciului, care poate fi vizionat pe până la patru dispozitive diferite simultan.

Viitorul serviciu de streaming Warner Bros. Discovery s-ar putea numi Max CITEȘTE ȘI Viitorul serviciu de streaming Warner Bros. Discovery s-ar putea numi Max

În plus, conținut este disponibil la cele mai înalte setări de calitate ale imaginii și sunetului, inclusiv Ultra HD și IMAX Enhanced (acolo unde este cazul) sau sunet Dolby Vision.

Funcția de download pentru vizionare offline nu va fi disponibilă în cazul versiunii cu reclame.

Reclamele pot avea între 15 și 45 de secunde și nu va fi afișată mai mult de 4 minute de publicitate pe oră. Nu vor fi afișate deloc reclame în cadrul conținutului pentru preșcolari.

FOTO Disney+ își lansează versiunea cu reclame

Cu aceeași ocazie, Disney+ Premium se va scumpi în Statele Unite. Acesta va costa 11 dolari pe lună, de la 8 dolari pe lună.

De anul viitor, compania va începe să extindă disponibilitatea Disney+ Basic, care va ajunge și în alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney+
publicitate
reclame
streaming
filme
seriale