Microsoft va scumpi jocurile de Xbox

Microsoft va scumpi jocurile de Xbox
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 dec 2022

De anul viitor, jocurile noi pentru Xbox Series X și Xbox Series S vor fi mai scumpe cu 10 dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Microsoft urmează să crească anul viitor prețurile jocurilor noi pentru consolele companiei, care vor costa 70 de dolari, în loc de 60 de dolari cât costă în prezent.

Producătorul Xbox-ului se alătură, astfel, altor companii, precum  Sony, Ubisoft și Take-Two Interactive, care au trecut deja la pragul de 70 de dolari pe joc. Mai mult, se pare că Sony ia în calcul să crească și mai mult prețurile jocurilor.

FOTO Un monopost de Formula 1 pe Transalpina, ajuns în mijlocul unei nunți CITEȘTE ȘI FOTO Un monopost de Formula 1 pe Transalpina, ajuns în mijlocul unei nunți

Încă din octombrie, șeful Microsoft Gaming, Phil Spencer, spunea că deși a ținut până acum prețurile consolelor, jocurilor și abonamentelor la același nivel, compania nu va mai putea face acest lucru mult timp.

Prețul de 60 dolari a fost păstrat încă de pe vreme consolelor Xbox 360 și PS3. Înainte de acestea, jocurile costau 50 de dolari.

Printre primele jocuri care vor fi vândute cu 70 de dolari se vor număra titluri importante, precum Forza Motorsport, Redfall și Starfield.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
xbox
jocuri