Spotify extinde disponibilitatea serviciului de abonamente pentru podcast-uri

Spotify extinde disponibilitatea serviciului de abonamente pentru podcast-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 nov 2021

Podcast Subscription, serviciul de abonare contracost la podcast-uri al Spotify, este acum disponibil în afara Statelor Unite, inclusiv în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Spotify anunță extinderea serviciului Podcast Subscription în 33 de țări, după ce, în urmă cu trei luni, acesta era lansat în Statele Unite. Prin intermediul acestuia, creatorii de conținut pot crea podcast-uri care să fie disponibile doar celor care plătesc un abonament lunar.

Acum, Podcast Subscription este disponibil pentru creatorii de conținut din România și alte 32 de noi țări, majoritatea din Europa.

Netflix lansează un site dedicat topurilor de filme și seriale CITEȘTE ȘI Netflix lansează un site dedicat topurilor de filme și seriale

Cu aceeași ocazie, Spotify extinde și opțiunile de preț pentru care pot opta creatorii de conținut. Aceștia pot stabili ca un abonament lunar să coste între 49 de cenți și 150 de dolari.

De asemenea, creatorii au acum opțiunea descărcării unei liste cu datele de contact ale abonaților, pentru a-și putea dezvolta relația cu aceștia și afara platformei, spune Spotify.

Compania suedeză nu va opri niciun ban de la creatori în primii doi ani, după care va percepe un comision de 5%, mult mai atrăgător decât comisionul de 30%/15% oprit de Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
abonamente
podcast-uri