Spotify Premium Family, lansat în România

Spotify Premium Family, lansat în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 mai 2020

Abonamentul Family pentru conturile Premium de Spotify poate fi contractat și în România, după ce compania suedeză a activat “în tăcere” această opțiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
FOTO O nouă măsură inovativă în contextul pandemiei, în premieră în România: Lămpi UV în automatele O’Fresh și SaniStation CITEȘTE ȘI FOTO O nouă măsură inovativă în contextul pandemiei, în premieră în România: Lămpi UV în automatele O’Fresh și SaniStation

Fără o comunicare oficială din partea Spotify, în secțiunea de abonare a site-ului dedicat serviciului de streaming a apărut opțiunea Premium Family și pentru utilizatorii din România.

Pentru protejarea sănătății clienților, Enel oferă clienților o multitudine de modalități de plată și canale de comunicare CITEȘTE ȘI Pentru protejarea sănătății clienților, Enel oferă clienților o multitudine de modalități de plată și canale de comunicare

Premium Family costă 8 euro și acomodează până la 6 persoane, cu condiția ca acestea să locuiască la aceeași adresă.

Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19 CITEȘTE ȘI Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19

Spre deosebire de serviciile de streaming video, unde politicile privind share-uirea conturilor sunt mai relaxate, aici se accesează datele de localizare pentru a se urmări dacă utilizatorii care împart un astfel de abonament se află la aceeași adresă.

Premium Family devine rentabil chiar de la doi utilizatori. Două conturi premium separate costă 10 euro, iar trecerea la un Premium Family aduce o economie de 2 euro. La 6 persoane, diferența este și mai mare: de la 30 de euro (6 x 5 euro) la 8 euro.

Spotify era singurul serviciu important de streaming audio care nu vindea abonamente Family în România.

Un abonament similar la Apple Music costă 30 de lei pe lună. YouTube Music este cel mai scump pe acest palier. Varianta Family costă 33 de lei și acceptă doar 5 persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzica
podcast
streaming