Viitorul serviciu de streaming Warner Bros. Discovery s-ar putea numi Max

Viitorul serviciu de streaming Warner Bros. Discovery s-ar putea numi Max
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 dec 2022

Unificarea serviciilor HBO Max și Discovery Plus va elimina din schema de numire brandul HBO, ceea ce ar putea stârni confuzie în rândul utilizatorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Cel mai probabil, serviciul de streaming care va rezulta din unificarea HBO Max și Discovery Plus se va numi, simplu, Max, susțin sursele anonime citate de CNBC, care spun că, totuși, decizia finală nu a fost încă luată.

Șefii companiei vor ca noul nume să reflecte faptul că producțiile celor două mari servicii sunt pe picior de egalitate. Dacă s-ar păstra bradul HBO în denumire, ar putea sugera că producțiile Discovery Plus intră sub umbrela HBO Max.

Spotify și Apple Music publică tendințele muzicale pentru 2022 CITEȘTE ȘI Spotify și Apple Music publică tendințele muzicale pentru 2022

Însă, un nume precum Max, care nu face trimitere nici la HBO, nici la Discovery, ar putea crea confuzie în rândul utilizatorilor și necesită mai multe investiții în marketing și promovare pentru a-l face cunoscut.

Aceleași surse spun că viitorul serviciu va grupa conținutul în cadrul aplicației inclusiv în funcție de proprietățile care-l produc - Discovery, DC Comics, Warner Bros etc., după modelul folosit deja de Disney+.

Nu se știe încă ce preț va avea viitorul serviciu de streaming, pe care șeful Warner Bros. Discovery, David Zaslav, vrea să-l facă profitabil atât prin creșterea numărului de abonați, cât și prin vânzarea de reclame.

La ultimul anunț oficial, făcut în al treilea trimestru, HBO Max și Discovery Plus aveau împreună aproape 95 de milioane de abonați.

viewscnt
Afla mai multe despre
warner bros. discovery
max
hbo max
discovery plus
streaming
video