1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
Cursurile sunt structurate pe trei nivele, iar cursanții vor învăța pe baza unei progame de studiu franceze, având la bază cartea “Le Guide Culinaire” scrisă de Auguste Escoffier (denumit părintele bucătăriei frantuzesti).
Nivelul de bază costă 1.500 de euro, cel intermediar presupune o investiție 3.000 de euro, iar cel avansat are un cost de 4.500 de euro. Fiecare etapă durează patru luni, iar cursurile sunt coordonate de David Contant, chef originar din Franța. Pentru etapele superioare, cursanți sunt supuși unor teste. Absolvirea ultimului nivel presupune susținerea unei testări cu o comisie din Franța.
Printre altele, Ștefan Oprea deține în România saloanele de evenimente La Maison des Jardin din Săftica.
Asociația Disciples Escoffier International întrunește circa 30.000 de membri, pe 5 continente.