Filmul ”Planeta Maimuțelor: Războiul” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul ”Planeta Maimuțelor: Războiul” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american
scris 17 iul 2017

Filmul ”Planeta Maimuțelor: Războiul/ War for the Planet of the Apes”, cel de-al treilea film al francizei, regizat de Matt Reeves, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 56,5 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

În filmul ”Planeta Maimuțelor: Războiul”, cu Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer și Woody Harrelson în distribuție, Cesar și armata sa de maimuțe sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cesar se luptă cu instinctul său întunecat și începe propria misiune de răzbunare. Cum această aventură îi aduce față în față, Cesar și colonelul luptă unul împotriva celuilalt determinând soarta ambelor specii și viitorul planetei, potrivit cinemagia.ro.

Deși era așteptat ca filmul să genereze încasări între 60 și 65 de milioane de dolari în weekendul de debut, acesta a avut încasări similare cu cele ale filmului ”Planeta Maimuțelor: Invazia/ Rise of the Planet of the Apes” din 2011. Acesta a generat 54,8 milioane de dolari în weekendul de lansare. Cel de-al doilea film al francizei, ”Planeta Maimuțelor: Revoluție/ Dawn of the Planet of the Apes” a avut încasări mai mari în weekendul de debut, de 72,6 milioane de dolari, potrivit Reuters.

Filmul ”Spider-Man: Întoarcerea acasă/ Spider-Man: Homecoming”, regizat de John Watts, a coborât pe al doilea loc în box office-ul din America de Nord, în cel de-al doilea weekend de la debut, cu încasări de 45,2 milioane de dolari. Tom Holland joacă rolul principal, iar din distribuție mai fac parte Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Marisa Tomei și Robert Downey Jr. În noul film, produs de  Marvel Cinematic Universe (MCU), Peter Parker încearcă să se împartă între viața la școală și responsabilitățile de Spider-Man, care este nevoit să îl înfrunte pe Vulture, scrie News.ro.

Guns N’ Roses și U2 conduc în clasamentul celor mai profitabile turnee din prima jumătate a anului 2017 CITEȘTE ȘI Guns N’ Roses și U2 conduc în clasamentul celor mai profitabile turnee din prima jumătate a anului 2017

Animația ”Sunt un mic ticălos 3/ Despicable Me 3” a coborât o poziție în clasament, după al treilea weekend de la premieră, ajungând pe locul al treilea, cu încasări de 18,9 milioane de dolari. Steve Carell dă voce gemenilor Gru și Dru, în timp ce Kristen Wiig o interpretează pe Lucy, soția lui Gru, iar Trey Parker este vocea celui mai redutabil inamic pe care Gru trebuie să îl înfrunte, Balthazar Bratt, fost copil-vedetă în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune.

Filmul de acțiune ”Baby Driver”, regizat de Edgar Wright, cu Ansel Elgort în rol principal, Jamie Foxx și Kevin Spacey în distribuție, a coborât o poziție în box office-ul nord-american, ajungând pe locul al patrulea, cu încasări de 8,7 milioane de dolari.

Comedia romantică ”The Big Sick”, de Michael Showalter, cu Kumail Nanjiani în rol principal, Ray Romano și Holly Hunter în distribuție, a urcat trei locuri în clasament, până pe poziția a cincea, după ce în weekend a avut încasări de 7,6 milioane de dolari.

Filmul ”Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, a coborât două poziții în clasament, ajungând pe locul al șaselea, cu încasări de 6,8 milioane de dolari.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbușește pe țărmul insulei și le povestește amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, ea decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această amenințare.

Filmul horror ”Wish Upon”, regizat de John R. Leonetti, cu Joey King în distribuție, a debutat pe cel de-al șaptelea loc în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 5,5 milioane de dolari.

Animația ”Mașini 3/ Cars 3”, regizată de Brian Fee și produsă de Disney-Pixar, a coborât de pe locul aș șaselea pe locul al optulea în clasament, după ce, în weekend, a generat încasări de 3,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul ”Transformers: Ultimul cavaler/ Transformers: The Last Knight”, cel de-al cincilea al francizei, regizat de Michael Bay, cu Mark Wahlberg și Anthony Hopkins în distribuție, a coborât patru poziții, până pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,7 milioane de dolari.

”Operațiunea «Cazinoul»/ The House”, cu Will Ferrell, Allison Tolman și Amy Poehler în distribuție, a coborât trei poziții, până pe locul al zecelea, cu încasări de 1,7 milioane de dolari. Scott își convinge prietenii să înființeze un cazino în subsolul casei lui, după ce, împreună cu soția, a cheltuit banii strânși pentru facultatea fiicei lor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
planeta maimuțelor: razboiul
box office