Cluburile și federațiile sportive au primit o amânare la plată a utilităților pe perioada stării de urgență

Cluburile și federațiile sportive au primit o amânare la plată a utilităților pe perioada stării de urgență
scris 19 mar 2020

Cluburile sportive și federațiile vor beneficia, în baza unei hotărâri adoptate de Guvern, de o amânare la plată a serviciilor de utilități, electricitate, gaze naturale, apă, servicii telefonice și de internet, dar și a chiriei imobilelor în perioada stării de urgență, a declarat ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.

"Pentru cluburile care se află în dificultate acum am obținut amânare de la plată pe timpul perioadei stării de urgență a serviciului de utilități, electricitate, gaze naturale, apă, servicii de telefonie, internet, precum și amânarea la plată a chiriei pentru imobilele care au ca destinație sediu social și toate celelalte. Este valabil și pentru cluburi și pentru federații", a declarat Stroe, potrivit Agerpres.

Condițiile de acordare a zilelor libere și plata părinților care stau acasă cu copiii, după închiderea școlilor. Noi domenii în care este nevoie de acordul angajatorului CITEȘTE ȘI Condițiile de acordare a zilelor libere și plata părinților care stau acasă cu copiii, după închiderea școlilor. Noi domenii în care este nevoie de acordul angajatorului

Ministrul consideră că adoptarea acestei hotărâri ar putea salva unele cluburi afectate de criza pandemiei COVID-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul tineretului și sportului
ionuț stroe