Coco Gauff, sportiva plătită cel mai bine în 2023

Coco Gauff, sportiva plătită cel mai bine în 2023
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2023

Jucătoarea de tenis Coco Gauff (19 ani, locul 3 WTA), câștigătoare a US Open în septembrie, este sportiva plătită cel mai bine în 2023, potrivit Sportico, notează site-ul oficial al WTA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Veniturile jucătoarei de tenis din SUA sunt estimate la 22,7 milioane de dolari (21 milioane de euro). 6,7 milioane de dolari provin din performanțele ei pe teren, iar 16 milioane din contracte de publicitate, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Maratonul de Retail - Director executiv ARMO: Comerțul online a ajuns în vizorul autorităților de la Bruxelles. Există mulți jucători din străinătate care se uită cu poftă spre piața românească CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Maratonul de Retail - Director executiv ARMO: Comerțul online a ajuns în vizorul autorităților de la Bruxelles. Există mulți jucători din străinătate care se uită cu poftă spre piața românească

Poloneza Iga Swiatek se află pe locul 2, cu venituri de 21,9 milioane de dolari. Schioarea americană de freestyle Eileen Gu (20 de milioane de dolari) se află pe locul 3.

Gimnasta americană Simone Biles ocupă locul 9.

În Top 15 figurează 9 jucătoare de tenis.

viewscnt
Afla mai multe despre
coco gauff
tenis