Cristiano Ronaldo și impactul uriaș pe care l-a produs transferul său la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo și impactul uriaș pe care l-a produs transferul său la Al-Nassr
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2023

De la începutul anului 2023, Cristiano Ronaldo este jucătorul celor de la Al-Nassr. Jucătorul a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Manchester United, iar venirea sa în Arabia Saudită a fost o adevărată lovitură de imagine pentru Al-Nassr.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Transferul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită a fost un real succes atât pentru țară, cât și pentru Saudi Pro League, scrie Hotnews.ro.

VIDEO PROFIT LIVE Andrei Duțulescu, CEO Instant.ro, după ce a atras fonduri pentru 15% din acțiuni: Vrem să ne extindem internațional în Ungaria, Bulgaria și Grecia CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Andrei Duțulescu, CEO Instant.ro, după ce a atras fonduri pentru 15% din acțiuni: Vrem să ne extindem internațional în Ungaria, Bulgaria și Grecia

Conflictul izbucnit între lusitan și Erik ten Hag a dus la despărțirea lui Cristiano de gruparea de pe Old Trafford, iar Al-Nassr a profitat din plin de această ruptură.

Echipa din Arabia Saudită i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Cristiano și i-a pus la dispoziție un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon și cu un salariu anual de peste 200 de milioane de euro.

Odată cu transferul său în Arabia, Cristiano Ronaldo a încurajat indirect și alți fotbaliști să vină să joace în acest campionat, iar oficialii țării au în plan să îl facă ambasador al Cupei Mondiale, dacă aceasta se va organiza în Arabia Saudită, în 2030.

EXCLUSIV FOTO Gigantul american Oracle restrânge cu 40% suprafața birourilor sale din România. A plecat din Sky Tower și eliberează 2 etaje în Floreasca Park. Tranzacțiile intră în topul celor mai mari închirieri din 2023 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Gigantul american Oracle restrânge cu 40% suprafața birourilor sale din România. A plecat din Sky Tower și eliberează 2 etaje în Floreasca Park. Tranzacțiile intră în topul celor mai mari închirieri din 2023

Al-Nassr a profitat din plin de pe urma venirii lui Ronaldo, iar conturile de social media au înregistrat creșteri istorice.

Dacă la sosirea sa în Arabia Saudită, contul de Instagram al clubului avea doar 800.000 de urmăritori, astăzi Al-Nassr se bucură de peste 20 de milioane de susținători, atrași evident de prezența lui Cristiano Ronaldo.

În 30 de apariții la Al-Nassr, fotbalistul portughez a marcat de 25 de ori și a oferit 8 pase decisive.

Presa de peste ocean a anunțat că Ronaldo ar fi transmis deja conducerii că vrea să se retragă la echipa din prima ligă a Arabiei Saudite.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristiano ronaldo
al-nassr