FOTO Ilie Năstase și Ciprian Marica și-au inaugurat baza sportivă, investiție de 20 de milioane de lei

FOTO Ilie Năstase și Ciprian Marica și-au inaugurat baza sportivă, investiție de 20 de milioane de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2023

Ilie Năstase și Ciprian Marica au inaugurat baza sportivă din nordul Capitalei care le poartă numele, Năstase & Marica Sports Club, în cadrul căreia vor activa propriile academii de tenis și fotbal, după o investiție de aproximativ 20 de milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat la evenimentul de inaugurare că baza sportivă Năstase & Marica Sports Club va găzdui și turnee de tenis, după ce Complexul "Arenele BNR" a devenit nefuncțional, scrie Agerpres.

VIDEO ANUNȚ - Când s-a angajat Umbrărescu să deschidă un lot din Autostrada Bucureștiului CITEȘTE ȘI VIDEO ANUNȚ - Când s-a angajat Umbrărescu să deschidă un lot din Autostrada Bucureștiului

"Am avut șansa de a mă naște aproape de Arenele BNR, însă acolo nu se mai poate face sport din păcate. Baza e în paragină pentru că tovarășul Isărescu este patron și proprietar. Nu mai avem voie acolo. Noi încercăm să aducem aici tenisul care se juca la Arenele BNR. Am avut un turneu 21 de ani acolo. Iar unul dintre locurile unde vrem să organizăm turnee este aici, unul va fi în aprilie anul viitor, cu premii de 500 sau 600.000 de dolari. Vom ridica o arenă din metal aici, o arenă improvizată de tenis cum este la sediul federației. E important momentul pentru că în România nu se întâmplă foarte des să se inaugureze baze sportive. De exemplu lui Nadal la academie i s-a făcut totul de-a gata, i s-a pus numele, hotelul, tot. Aici a trebuit noi să găsim banii și a fost greu. Dar noi încercăm să facem ceva asemănător cu ceea ce se întâmplă în Occident. Ne dorim să nu mai meargă copiii noștri nici la academia lui Mouratoglou și nici la cea a lui Nadal, ci să îi ținem aici, în România, pentru că se poate face tenis și în țară. Nu trebuie să fii Mouratoglou sau Nadal să faci tenis", a spus Năstase.

FOTO Ilie Năstase și Ciprian Marica și-au inaugurat baza sportivă, investiție de 20 de milioane de lei

viewscnt
Afla mai multe despre
ilie năstase
ciprian marica