David Popovici, “Newcomer of the Year” în înotul masculin mondial

David Popovici, “Newcomer of the Year” în înotul masculin mondial
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2021

Revista ”Swimming World Magazine” l-a ales pe sportivul dinamovist David Popovici drept ”Newcomer of the Year”, distincție ce răsplătește sportivul care a avut cea mai spectaculoasă ascensiune în 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În 2021 nu au lipsit nou-veniți remarcabili, de la Matthew Sates, o stea în ascensiune din Africa de Sud, până la Sun-Woo Hwang, reprezentând într-un mod impresionant Coreea de Sud. Însă adolescentul român David Popovici primește premiul Newcomer of the Year în înotul masculin mondial, datorită consecvenței și naturii uimitoare a performanțelor sale de top”, scrie ”Swimming World Magazine”, potrivit CS Dinamo.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

David Popovici (17 ani) a avut un an spectaculos, cu patru medalii (și două recorduri mondiale la Europeanul de juniori, o medalie de aur la Europeanul de seniori în bazin de 25 m și un remarcabil loc 4 în finala olimpică de la 200 de metri liber, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
david popovici
înot