David Popovici, puștiul-fenomen al României, a semnat un contract de sponsorizare cu producătorul de echipament de natație Arena

David Popovici, puștiul-fenomen al României, a semnat un contract de sponsorizare cu producătorul de echipament de natație Arena
scris 8 dec 2021

Marca globală de echipament sportiv de natație Arena a semnat un contract cu înotătorul român de 17 ani David Popovici, finalist la Jocurile Olimpice de la Tokyo, atât în proba de 100 metri liber (locul 7), cât și în cea de 200 metri liber (locul 4).

"Sunt încântat să anunț că acum sunt un sportiv Arena. Simt că este foarte important pentru mine să mă pot baza pe un partener puternic ori de câte ori este nevoie. Având Arena de partea mea, îmi permite să mă concentrez asupra obiectivelor mele, știind că am cele mai bune echipamente disponibile", a spus Popovici.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

"Suntem, evident, foarte încântați că David se va alătura echipei noastre de elită. Pentru un tânăr de 17 ani, face lucruri de care campionii de astăzi nu se apropiau, așa că suntem încântați să facem parte din grupul de sprijin care îl va ajuta cu atenție să crească, astfel încât să se maturizeze în ritmul potrivit pentru deplina realizare a talentul său unic. Semnarea contractului cu el se bazează pe colaborarea pozitivă pe care o avem deja cu Federația Română de Natație și așteptăm cu nerăbdare să-i sprijinim pe el și pe compatrioții lui la succese mai mari în bazin și să valorificăm acest succes pentru a promova în continuare înotul ca un stil de viață pozitiv în țările europene partenere", a declarat, la rândul său, directorul general adjunct al Arena, Giuseppe Musciacchio.

Dublu campion european de juniori și campion european de seniori în bazin scurt, David Popovici a câștigat recent Premiul Piotr Nurowski, el fiind votat de cele 50 de Comitete Olimpice Naționale din Europa "cel mai bun tânăr sportiv european pentru sporturile de vară" din 2021, scrie News.ro.

În acest an, el a reușit să doboare două recorduri mondiale de juniori la 100 și 200 m liber și să obțină medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatele Europene de natație în bazin scurt pentru seniori, de la Kazan.

Înființată în 1973 de Horst Dassler, fiul lui Adi Dassler, fondatorul Adidas, Arena are sediul în Italia. Printre marii sportivi care au îmbărcat echipamentul Arena se numără campionii olimpici Mark Spitz, Novella Calligaris, Shirley Frances Babashoff, Klaus Dibiasi, Ulrika Knape și Alexander Popov.

viewscnt
Afla mai multe despre
david popovici
arena
echipament sportiv