VIDEO Cu lacrimi în ochi, spadasina Ana Maria Popescu, campioană și vicecampioană olimpică, își anunță retragerea

VIDEO Cu lacrimi în ochi, spadasina Ana Maria Popescu, campioană și vicecampioană olimpică, își anunță retragerea
scris 7 dec 2021

La 37 de ani, spadasina Ana Maria Popescu, campioană și vicecampioană olimpică, și-a anunțat retragerea din activitate.

"Se pare că se încheie, a fost ultima competiție pentru mine, nu simt să merg mai departe. Acest moment a venit, e momentul să încep o altă viață, totul doare prea tare, e momentul să plec. Termin cu podium, anul ăsta a fost de argint. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. Vă mulțumesc și vă iubesc. S-a încheiat un capitol din viața, mă duc să termin de plâns", a anunțat Ana Maria Popescu.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Ultimul ei turneu a fost cel de Cupă Mondială din Dubai, scrie News.ro.

Medaliata olimpică de argint de la Jocurile Tokyo 2020 a încheiat un sezon lung si greu, în plină pandemie. Ana a crezut într-un vis și a luptat pentru el. Palmaresul impresionant al Anei, 3 medalii olimpice, 6 mondiale și 11 europene, cu 9 medalii de aur în total, plus cele 37 de Cupe Mondiale câștigate, e unul al recordurilor în scrima românească, ea fiind cea mai titrată scrimeră din România.

Ana a fost desemnată cea mai bună spadasină a lumii în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
ana maria popescu
spadasina
scrima