Emma Răducanu, încă o lovitură de marketing

Emma Răducanu, încă o lovitură de marketing
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2021

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, câștigătoare a ultimei ediții a US Open, a devenit ambasador al mărcii de lux Dior, informează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Sportiva de 18 ani, cu tată român și mamă chineză, va reprezenta colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei ale casei de modă franceze și produsele acesteia de îngrijire a pielii și machiaj, scrie News.ro.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Înaintea anunțului de marți, Răducanu a apărut, în septembrie, la premiera mondială a filmului James Bond "No Time to Die", îmbrăcată într-o rochie în stil grecesc, realizată de directorul de creație al Casei Dior, Maria Grazia Chiuri, pentru colecția Cruise 2022.

Tot luna trecută, la Met Gala, Răducanu a apărut într-o ținută Chanel, înainte de a semna un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador al faimosului brand de bijuterii.

Acum, ea va lucra cu Churi și cu Peter Philips, care conduc liniile de produse Dior pentru îngrijirea pielii și machiaj.

Alte celebrități care au devenit de curând ambasadori ai mărcii franceze sunt vedeta K-pop Jisoo și actrița Yara Shahidi. Într-un interviu acordat ediției britanice a revistei Vogue, Răducanu a precizat cât de important a fost pentru ea evenimentul de pe covorul roșu.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

"A putea purta o rochie de genul acesta, realizată cu toată magia în atelierele Dior, a fost o experiență unică. Broderia detaliată a fost excepțională și am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film în ea", a spus sportiva.

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
marketing