FIFA își lansează propriul serviciu de streaming video

FIFA își lansează propriul serviciu de streaming video
scris 13 apr 2022

FIFA a anunțat lansarea serviciului de streaming FIFA+, care promite o mare cantitate de conținut live și înregistrat, urmând să fie gratuit, cel puțin la început.

FIFA+ va oferi echivalentul a 40.000 de meciuri transmise în direct pe an, spune FIFA, care adaugă că vor fi transmise în jur de 1.400 de meciuri pe lună, iar numărul acestora va crește în timp la 4.000 de meciuri live pe lună.

Însă, pe FIFA+ nu vor putea fi văzute în direct meciuri din marile campionate ale lumii, ale căror drepturi sunt deja vândute pentru sume foarte mari.

FOTO Simona Halep are un nou antrenor, celebru CITEȘTE ȘI FOTO Simona Halep are un nou antrenor, celebru

În schimb, vor fi transmise meciuri din campionate mai puțin populare, precum cele din Polonia, Danemarca, Mexic, Angola și altele. Nu vor lipsi nici meciurile de fotbal feminin.

Dincolo de transmisiunile live, vor există numeroase înregistrări și documentare. Despre actuali și foști mari fotbaliști, printre care Ronaldinho și Dani Alves.

FIFA speră ca prin noul serviciu de streaming să contribuie și la creșterea interesului pentru Campionatul Mondial din 2022, chiar dacă pe acesta nu vor fi transmise meciurile din Qatar.

Cel puțin la început, FIFA+ va fi gratuit și va afișa reclame. Mai mult, se pare că meciurile pot fi urmărire chiar și fără crearea unui cont. Cei de la FIFA spun, însă, că modelul de business s-ar putea schimba pe viitor, în funcție de evoluția serviciului.

viewscnt
Afla mai multe despre
fifa
fotbal
streaming
video