Lionel Messi și-a achiziționat o vilă de 10 milioane de euro în apropiere de Miami

Lionel Messi și-a achiziționat o vilă de 10 milioane de euro în apropiere de Miami
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2023

Jucătorul argentinian Lionel Messi a cumpărat o vilă în apropiere de Miami pentru peste zece milioane de euro. Cu vedere spre mare, proprietatea are opt dormitoare și 976 de metri pătrați de spațiu de locuit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit publicației de profil imobiliar, The Real Deal, vila se află la Fort Lauderdale, la 45 kilometri de Miami. Coechipierul său Sergio Busquets și-a achiziționat în zonă o vilă de aproape 9 milioane de euro, scrie News.ro.

Ilie Năstase: Până mor, vom lua înapoi terenurile de tenis de la BNR CITEȘTE ȘI Ilie Năstase: Până mor, vom lua înapoi terenurile de tenis de la BNR

Noua proprietate a lui Lionel Messi se întinde pe un teren de 1.600 de metri pătrați,. Familia va avea, de asemenea, o piscină la malul mării, o sală de gimnastică și un spa. Apartamentul principal al conacului are 149 de metri pătrați. În total, există opt dormitoare, totalizând 976 de metri pătrați.

Avantajul acestui conac pentru Lionel Messi constă în proximitatea sa față de centrul de antrenament al lui Inter Miami și de stadionul adiacent. Distanța dintre aceste facilități și locuința sa este de doar opt kilometri.


De la sosirea lui Messi, franciza lui David Beckham nu a pierdut niciun meci și are o serie de 12 meciuri fără înfrângere, punctată de un titlu în Leagues Cup.

viewscnt
Afla mai multe despre
lionel messi
miami